Fes una donació a Alhora

Amb la teva aportació podem dur a terme accions per fer-nos visible i que representin els teus interessos, al marge d'interessos corporatius, grups de pressió o poders establerts.

  • Vols fer una transferència bancària? Vés aquí.
Quina quantitat vols aportar?
10€
25€
50€
100€
250€
Altres

Compra segura protegida per Stripe

Us informem que les dades de contacte que faciliteu en aquest formulari seran tractades per Alhora amb l'objectiu d'informar-vos sobre les diferents activitats que organitzem. Aquest tractament no inclou les dades de la vostra targeta de pagament, que són gestionades exclusivament per la passarel·la de pagament externa en cas de realitzar alguna transacció. La legitimació en l’ús de les vostres dades de contacte es basa en el vostre consentiment, expressat al remetre aquest formulari. Alhora podrà comunicar les dades que siguin pertinents i necessàries a l'empresa d'enviament massiu de comunicacions electròniques Brevo.

En el marc d’aquest tractament, no comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable. Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu electrònic contacte@alhora.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal Carrer Comte Borrell, 180, 08015 Barcelona (Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat. Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat.

Què farem amb els diners de les donacions?

  • Promoció i publicitat a internet: gran part de la nostra estratègia estarà centrada a internet, és a dir, publicitat de pagament, visibilització de contingut en xarxes socials, etc., per fer arribar el nostre missatge a públics als quals és difícil impactar sense una estructura de partit consolidada arreu del territori.
  • Cartelleria i altres materials: necessitarem crear, imprimir i repartir cartells, fulletons, 'roll-ups', etc. per tota Catalunya.
  • Organització d'actes: les donacions permetran cobrir els costos associats a la reserva de llocs, la logística dels esdeveniments, el transport i la seguretat, entre d'altres.
  • Investigació i anàlisi de dades: no sortim a les enquestes, per això, gràcies a les aportacions podem arribar a finançar enquestes d'opinió, anàlisis demogràfiques i estudis de mercat per desenvolupar estratègies de campanya efectives.
Donacions per transferència bancària

Si prefereixes fer la teva donació per transferència bancària en comptes de fer-ho amb targeta, pots transferir l'import que desitgis al següent compte bancari:

  • Beneficiari: Alhora
  • IBAN: ES57 3025 0027 1914 0003 1518
  • SWIFT-BIC: CDENESBBXXX

CONCEPTE DE LA TRANSFERÈNCIA: Hi ha de constar el nom complet del titular del compte, el DNI i l'adreça, per complir amb la LOREG.