Crida a fundadors/militants

Participació en grups de treball i comissions

Necessitem el teu talent i la teva experiència per posar en marxa els grups de treball i comissions aprovats pel Consell Nacional en reunió executiva. Et llistem quins se n'han creat i qui en forma part a hores d'ara. Suma-t'hi!

Grups de treball

Són espais de reflexió i recerca per generar idees al voltant de qüestions específiques per analitzar-les i formular propostes que en un futur puguin ser als eixos programàtics d'Alhora.

  • Política nacional
  • Política internacional
  • Cultura i educació
  • Economia

Comissions

Són grups amb un enfocament més pràctic i operatiu, que se centren en l'execució de l'estratègia del partit. Intentem posar en pràctica soluciones a preguntes com "com podem ser presents a tots els municipis?", "com comuniquem aquesta idea?", entre d'altres.

  • Expansió municipal
  • Acció directa
  • Comunicació
  • Participació i transparència

Inscriu-te on creguis que pots ajudar i comencem a treballar!

Et demanem que no t'inscriguis a més d’un grup de treball o a més d’una comissió, però si vols, pots participar en un de cada.

Us informem que les dades de contacte que faciliteu en aquest formulari seran tractades per Alhora amb l'objectiu d'informar-vos sobre les diferents activitats que organitzem. Aquest tractament no inclou les dades de la vostra targeta de pagament, que són gestionades exclusivament per la passarel·la de pagament externa en cas de realitzar alguna transacció. La legitimació en l’ús de les vostres dades de contacte es basa en el vostre consentiment, expressat al remetre aquest formulari. Alhora podrà comunicar les dades que siguin pertinents i necessàries a l'empresa d'enviament massiu de comunicacions electròniques Brevo.

En el marc d’aquest tractament, no comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable. Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu electrònic contacte@alhora.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal Carrer Comte Borrell, 180, 08015 Barcelona (Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat. Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat.

La nostra activitat